Személyre szabható beosztástervező szoftver

Fedezze fel a tökéletes munkaidő- és munkaerő-tervezést új szoftverünkkel! Nincs több kaotikus beosztás, elvesző információk vagy felesleges, ki nem fizetett túlórák. Rendszerünk minden problémára megoldást nyújt, amire szüksége lehet.

Kezeljünk egy, vagy akár több telephelyet. Ellenőrizzünk minden munkatársat és optimalizáljuk a munkaidő-kereteket minden egyes helyszínre.

A tervezés és a módosítás soha nem volt könnyebb! Figyelembe vesszük a munkaügyi szabályokat, és a paraméterezhető beállítások segítségével testre szabjuk a rendszert vállalkozásának igényeihez. Határozza meg a minimális és maximális munkaidőt, a pihenőnapok számát, az átlagos pihenőidőt. Optimalizálja rendszerünket saját igényeire! Például: Hozzon létre saját kategóriákat, például munka, szabadság, betegszabadság vagy táppénz, és állítsa be a színkódokat, hogy könnyen azonosíthatóak legyenek. Nyomon követheti a dolgozók járandó szabadságait, kezelheti a szabadság áthozatalát és figyelembe veheti a belépés és kilépés dátumait.

De ez még nem minden! A mi rendszerünk kezeli a helyettesítéseket is. Legyen szó telephelyről vagy pozícióról, a tervezés mindig gördülékeny marad.

Beosztástervezőnk naptárának végén pedig minden statisztikai adatot megjelenítünk. Láthatjuk az összesített eredményeket, következtetéseket vonhatunk le, és finomhangolhatjuk a további terveket.

Ne vesztegesse többé az értékes időt a tervezésre és a követésre! Engedje, hogy mi megkönnyítsük és optimalizáljuk a munkaidő- és a munkaerő-tervezést vállalkozásában. Próbálja ki most, és érezze meg a hatékonyság és a szervezettség erejét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő oldalon: Kapcsolat