Egyedi webalkalmazás fejlesztése

A Rate Software Licence Kft. egyedi webalkalmazások fejlesztését valósítja meg ügyfél igények alapján.

Technológia

  • A fejlesztéshez az Ionic 5 with cordova fejlesztői környezetet használjuk.
  • mind az UI felülete, mind az alkalmazások üzleti logikáját Android és iOS platformra közös kódban lehet tartani
  • gyors fejlesztés
  • A keretrendszer a UI felületek fejlesztésére HTML-t és CSS-t használ, míg az üzleti logika TypeScript-ben (Angular) kerül megvalósításra.
  • A Spring Boot egy mikroszolgáltatás-alapú keretrendszer, mellyel rövid időn belül készíthető alkalmazás. Minden automatikusan konfigurálva van a rendszerben
  • A Spring JPA egy Java specifikáció a relációs adatok kezeléséhez a Java alkalmazásokban. Lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjünk és megőrizzük az adatokat a Java objektum/ osztály és a relációs adatbázis között.

Referencia

Már több sikeres webalkalmazás fejlesztése valósult meg az évek során. Ilyen pl. WineryPass adminisztrátori felülete, GePri. 

A Winery Borazonosító alkalmazás célja, hogy egyszerűen és megbízhatóan ellenőrizni tudjuk a bor eredetét a termék teljes életútja során, a palackozástól a pohárig. Ehhez a mobilalkalmazáshoz tartozik az adminisztrátori felület. A rendszer adminisztrátora itt tudja megtekinteni a borászatok listáját, pincészeteket, borvidékeket, valamint a bortípusokat is.

A GePri alkalmazás olyan rugalmasan hívható dokumentum generáló rendszer, amely az egyes alkalmazások különböző igényeit web szerviz hívásokon keresztül teljesíti, amikor a hívó alkalmazás által meghatározott dokumentumok nyomtatása szükséges. Jelenleg a D.A.S Jogvédelmi Biztosító Zrt., az Erste Bank fiókhálózata és a központi területek egyaránt ezt használják, ami éves szinten 10 milliós szerződés és egyéb tájékoztató dokumentum generálását jelenti.

Dokumentumok nyomtatásához az alábbi adatok szükségesek

  • dokumentum sablonok (template)
  • ügylet adatok xml (ezt a hívó alkalmazás készíti el az általunk definiált xsd alapján és adja át a generálási igénnyel együtt)
  • kapcsolat megadása a sablonban paraméterezett változók és az ügylet xml között (adat leíró)

A TMP Maker dokumentum nyomtató, szerkesztését megvalósító alkalmazás. Feladata, hogy segítségével dokumentumokat generálhassunk.