Bérelhető Telemarketing szolgáltatás

Sokszor bekövetkezhet, hogy egy cég nem csak online, hanem telefonos módon is szeretne új ügyfeleket találni, de a telemarketinges kollégák keresése, illetve betanítása időt és energiát igényel. Ráadásul más, hasonló szolgáltatást nyújtó cég a mennyiségre és nem a minőségre megy, így gyakori az, hogy ha fel is keltették valaki érdeklődését, a ‘lead’ a későbbiekben már nem érdeklődik, illetve nem elérhető.

Ehhez szeretnénk felajánlani az informatikai szektorban szerzett tapasztalatunkat bérelhető, telemarketing szolgáltatásunk formájában, ahol igyekszünk minél inkább minőségi leadeket szerezni ügyfeleinknek. A RATE Software Licence Kft. több mint 10 éve foglalkozik informatikai rendszerek fejlesztésével, illetve ezen rendszerek marketing menedzselésével. Ide tartozik a telefonos leadek szerzése, és a kapcsolattartás is. Szolgáltatásunk pozitívuma természetesen az, hogy csak olyan cégeket továbbítunk a megrendelő felé, akik ténylegesen érdeklődtek a megegyezésben szereplő szolgáltatás vagy termék iránt.

Arra, hogy megfelelő módon tudjunk leendő vásárlókat szerezni ügyfeleinknek, fontos hogy mi is ismerjük a terméket, és hogy minél többet tudjunk róla. Ehhez minden szolgáltatásunkat választó ügyfelünkkel szükség van egy egyeztetésre, ahol a kapott információ szerint alakítjuk a szükséges marketinganyagokat és a célcsoportot is, hiszen ki tudna többet az értékesítendő termékről, mint a tulajdonosa? Természetesen mi írjuk a marketinganyagokban szereplő szöveget, miközben szorosan együttműködünk ügyfelünkkel. Önnek nincs semmi más dolga – mi gondoskodunk arról, hogy csak a fontos munkára kelljen koncentrálni.

Az folyamat során értékesítőink, a választott csomagnak megfelelő számú hívást kezdeményeznek heti szinten, amelyekből a lead típusú ügyfeleket továbbítják ügyfeleink felé, napi rendszerességgel. A leadek átadásán kívül, az ügyfél megkapja a rögzített telefonbeszélgetések hanganyagát is, hogy teljesebb képet kapjon a tájékoztatott vásárlókról. Ezekről a hívásokról a csomagtól függően napi, heti, vagy havi rendszerességgel riportok készülnek amiket szintén kiküldünk az ügyfeleink felé.

Jelenleg 3 csomag áll minden leendő ügyfelünk részére; egy alapcsomag, egy közepes csomag, és egy extra csomag. Ezeken felül lehetőség van egyedi igények szerint összeállított csomagra is, ahol a folyamat részleteit, előre megbeszélt módon alakítjuk. A megbeszélés után az ügyfelek számára árajánlatot készítünk.

A szolgáltatásunk csomagjai a következőket tartalmazzák: